De regenboog

Lisse

Hallo, ik ben juf Lisse.

Ik ben super open, lief en sociaal. Daarom ben ik ook zo collegiaal.             Ik hou wel van een lachje en een zwansje met mijn collega's en mijn vrienden, want iedereen blij zien geef mij voldoening... zeker bij mijn kleinste kindjes. Dat is ook de groep waar je mij altijd zal vinden, maar dat zal je als ouder snel ondervinden. Ik heb zelf 3 jaar lang moeten vechten voor een kindje, na enkele zware ivf behandelingen kreeg ik dan eindelijk mijn gezinnetje. Mama worden heeft me dan ook doen inzien dat ik voor mezelf iets moest beslissen. Het was niet moeilijk de keuze te maken, want mijn groot hard voor kinderen heeft de knoop snel doen losmaken. Ik vind het zorgen, knuffelen en spelen met hun zo fijn daarom ben ik super trots om terug kinderverzorgster te mogen zijn!